Ez a mi történetünk...

1993 januárjában nyitottuk meg első áruházunkat Bonyhádon és azóta értékesítjük a legnagyobb magyar és európai bútorgyártók termékeit. 

Fiatal házasként nagy lendülettel kezdtük családi vállalkozásunkat, és az évek során nem csak családunk növekedett, hanem odaadó munkánk során vállalkozásunk is. 

2003-ban nyitottuk meg a mirland bútor második áruházát Szekszárdon.  

Számunkra nagyon fontos vásárlóink elégedettsége, ezért igyekszünk mindent megtenni, hogy legközelebb is minket válasszanak ha valamilyen bútorra vagy lakberendezési tárgyra van szükségük. 

Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóink színvonalas tájékoztatására, az általunk forgalmazott bútorok minőségéről, használhatóságáról, összeszereléséről.

Áruházainkban képzett lakberendezők segítik vásárlóinkat, hogy minden lakás igazi otthonná váljon. 

Egyéb szolgáltatásokkal is kényelmesebbé és örömtelibbé szeretnénk tenni lakberendezését:

– konyhabútorok és egyedi bútorok esetében helyszíni felmérés, szakszerű tanácsadás már a tervezési szakaszban, valamint látványterv készítése

– bútorok helyszíni szerelése, beépítése

– kedvezményes házhoz szállítás saját teherautóval az ország egész területére

Több mint 50 gyártó termékeit kínáljuk az olcsóbb árfekvéstől a magas minőségű bútorokig. 

A piac alakulásával bútoraink már nem csak Bonyhádon vagy Szekszárdon érhetőek el, hanem kínálatunk, a Webshopunkban az ország bármely területéről megtekinthető és megrendelhető. 

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre minden érdeklődő és vásárló számára, telefonon, e-mailben vagy akár videóhívással is segítünk, hogy megkönnyítsük a tökéletes bútor kiválasztásának folyamatát:

 

e-mail: mirland@gmail.hu

telefon: 06/20/2111198 vagy 06/20/2111186

 

A mi feladatunk vásárlóink kényelme és megelégedettsége, hiszen a szlogenünknek is ez a legfőbb mondanivalója: ”mirland bútor … hogy lakásában otthon legyen” 

 

A Mirland Bútor csapata